Σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του στη Μελίκη Ημαθίας έκρυβε τη λεία του από τις δεκάδες κλοπές φορτηγών που έκανε σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, επί δύο ολόκληρα χρόνια, ένας 43χρονος Έλληνας, ο οποίος διέλυε τα κλεμμένα οχήματα και πωλούσε τα εξαρτήματά τους για ανταλλακτικά.

Σύμφωνα με το thebest, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του 43χρονου ξεκίνησε έπειτα από μια πληροφορία που έφτασε στα αυτιά αστυνομικών της Ασφαλείας Βέροιας σχετικά με τη δράση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί, που έκαναν έρευνα στο σπίτι του και στο διπλανό οικόπεδο, ανακάλυψαν -μεταξύ άλλων- ένα ολόκληρο φορτηγό με γερμανικές πινακίδες, τρεις καρότσες Ι.Χ. φορτηγών, ένα σασί μαζί με τον κινητήρα από άλλο φορτηγό, ένα κουβούκλιο φορτηγού και πινακίδες οχημάτων, οι ποίες είχαν κλαπεί από τη Θεσσαλονίκη, τον Τύρναβο και την Ελευθερούπολη Καβάλας.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πλήθος από τμήματα οχημάτων, των οποίων η προέλευση διερευνάται, και δεκάδες εργαλεία που χρησιμοποιούσε για τον τεμαχισμό τους.

Η έρευνα συνεχίζεται, για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση του και να διαλευκανθούν και άλλες κλοπές, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του 43χρονου για διακεκριμένες κλοπές διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης