Έπειτα από σχεδόν 20 χρόνια, το εμβληματικό μικρό τετρακίνητο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας, επιστρέφει στο προσκήνιο και μάλιστα πιο δυναμικά από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επερχόμενη έκθεση του Τόκιο, που ανοίγει τις πύλες της στα τέλη του μήνα, η Suzuki θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα γενιά του Jimny. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία όμως, είναι το γεγονός ότι η εταιρεία έχει ήδη προγραμματίσει την εμπορική προώθηση.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, στην Ευρώπη θα κάνει ντεμπούτο τον Μάρτιο, στο σαλόνι του Τόκιο, με το λανσάρισμα να ξεκινά αμέσως μετά. Το καινούργιο Jimny θα έχει τετραγωνισμένο σχήμα και πιο «σκληροτράχηλο» χαρακτήρα, τονίζοντας τις off-road αρετές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντικά αναβαθμισμένο θα είναι το εσωτερικό, ακολουθώντας τη φιλοσοφία του Ignis, ενώ κάτω από το καπό λογικά θα τοποθετηθούν οι κινητήρες της σειράς Boosterjet. Όσο για το σύστημα τετρακίνησης, αυτό δεν είναι άλλο από το γνωστό μας ΑllGrip Pro.

Αυτή την εποχή, οι μηχανικοί πραγματοποιούν τις τελικές δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες, όπως αποδεικνύεται από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης