Μια νέα έκδοση της M5 με την οποία θα γιορτάσει τα 30στα γενέθλια του μοντέλου και διακρίνεται για την αυξημένη ισχύ και τα αποκλειστικά σπορ στοιχεία, ετοίμασε η BMW.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γερμανική φίρμα θα παρουσιάσει επίσημα την M5 30th Αnniversary Εdition τις επόμενες μέρες, ωστόσο διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι πρώτες φωτογραφίες. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο χρώμα «Frozen Dark Silver Metallic», εξοπλίζεται με νέες ζάντες 20 ιντσών, έχει ανασχεδιασμένα μαρσπιέ και χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης.

Εφοδιάζεται με το πακέτο «Competition Pack», που περιλαμβάνει σπορ ανάρτηση και ρύθμιση M Dynamic για πιο δυναμική οδήγηση, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα καθίσματα με επένδυση alcantara και δέρμα, το τιμόνι επίσης επενδυμένο με alcantara και οι αλουμινένιες διακοσμήσεις. Φυσικά, δεν λείπει το λογότυπο της έκδοσης στο ταμπλό και τις πόρτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο V8 4.4 Twin Turbo κινητήρας, έχει αναβαθμιστεί για την περίσταση, αποδίδοντας 600 ίππους και 700 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το 7αρι κιβώτιο Μ, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να επιταχύνει στα 0-100 σε 4,4 δευτερόλεπτα.

Η M5 30th Anniversary Edition θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο, στο Goodwood Festival of Speed και θα παραχθεί σε 300 μονάδες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης