Στo πλαίσιο της υποστήριξης των πελάτων της, η Fiat Chrysler Automobiles ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την εγγύηση σε όλα τα αυτοκίνητα κατά την περίοδο των μέτρων περιορισμού της κίνησης, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Η επέκταση της εγγύησης αφορά στα οχήματα των οποίων η εργοστασιακή εγγύηση έχει λήξει ή λήγει κατά την περίοδο εφαρμογής των μέτρων περιορισμού που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιλαμβάνει όλες τις μάρκες του ομίλου, δηλαδή τις Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional. Η διάρκεια της επέκτασης είναι ένας μήνας μετά τη λήξη των έκτακτων μέτρων με βάση τις κυβερνητικές διατάξεις. Η παραπάνω επέκταση ισχύει τόσο για τις ήδη προγραμματισμένες επισκευές εγγύησης, καθώς και για νέες ανάγκες που πιθανώς θα προκύψουν στο παραπάνω διάστημα.

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της FCA Ελλάδας βρίσκεται στη διάθεση του κοινού για τις όποιες ανάγκες συντήρησης ή επισκευής των οχημάτων. Σε κάθε περίπτωση για την ταχύτερη εξυπηρέτηση συνιστάται η επικοινωνία του πελάτη με το σημείο εξυπηρέτησης (Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο).

Οι πληροφορίες επικοινωνίας είναι διαθέσιμες στις επίσημες ιστοσελίδες των μαρκών, ενώ σε κάθε περίπτωση το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (τηλ:800 11 500 800 από σταθερό χωρίς χρέωση και 210 99 88 542 από κινητό με αστική χρέωση) παραμένει στη διάθεση των πελατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με προτεραιότητα στην ασφάλεια του κοινού, αλλά και των εργαζομένων στα σημεία εξυπηρέτησης, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της FCA συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του με στόχο την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών των πελατών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης