Ο όμιλος FCA ανακοίνωσε ότι το εργοστάσιο του Sevel στην Ιταλία, μια από τις κορυφαίες μονάδες παραγωγής επαγγελματικών αυτοκινήτων, που λειτουργεί σε συνεργασία με το PSA Group, άνοιξε εκ νέου τις πύλες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επαναλειτουργία του Sevel, μαζί με την επανεκκίνηση των λειτουργιών R&D (έρευνας και εξέλιξης) και τις εργασίες προ-παραγωγής των ηλεκτρικών και Plug-in υβριδικών μοντέλων στο Melfi και στο Τορίνο, αποτελούν το αποτέλεσμα εντατικής προετοιμασίας και συνεργασίας με κορυφαίους επιδημιολόγους, ειδικούς επιστήμονες, καθώς και τα συνδικάτα εργαζομένων, όπως δήλωσε ο Pietro Gorlier, ανώτερο μέλος της Fiat Chrysler.

Πριν την επιστροφή των εργαζομένων, απολυμάνθηκαν όλοι οι χώροι των εγκαταστάσεων, τοποθετήθηκαν παντού συσκευές απολύμανσης των χεριών, καθώς και δεκάδες θερμικές κάμερες για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του προσωπικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν για τα σχετικά μέτρα που ελήφθησαν, έλαβαν εκπαιδευτικό υλικό με οδηγίες για την προστασία τους, καθώς και ένα πακέτο με μέσα ατομικής υγιεινής (γάντια, μάσκες, γυαλιά).

Οι χώροι εργασίας διαμορφώθηκαν εκ νέου για να ικανοποιηθούν όλες οι νέες προδιαγραφές που εκτός των άλλων περιλαμβάνουν μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ των εργαζομένων. Στη γραμμή παραγωγής οι μετακινήσεις θα περιοριστούν στο ελάχιστο, ενώ στα γραφεία τοποθετήθηκαν προστατευτικά διαχωριστικά.

Παράλληλα, ξεκίνησε σε περιορισμένο επίπεδο η λειτουργία στις εγκαταστάσεις Cassino, Pomigliano, Termoli και Mirafiori, κυρίως για εξαρτήματα που συνδέονται με την παραγωγή στο Sevel.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος    

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης