Επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση για το νέο 3008

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016, 08:26
Επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση για το νέο 3008

Τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μιας πλήρους γκάμας μηχανικών συνόλων θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές του καινούργιου 3008, με την Peugeot να καλύπτει κάθε απαίτηση των πελατών.

Η δεύτερη γενιά του γαλλικού μοντέλου, το οποίο από πολυμορφικό μεταμορφώθηκε σε ένα από τα πιο όμορφα αισθητικά και πρακτικά compacr crossover, αναμένεται στις αγορές στα τέλη του έτους, αμέσως μετά την έκθεση του Παρισιού. Θα είναι διαθέσιμο με τους αποδοτικούς τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel του PSA Group, με την κίνηση να μεταφέρεται στους τροχούς μέσω μηχανικού ή αυτόματου κιβωτίου. 

Επίσης, θα υπάρξει και plug-in hybrid έκδοση, συνδυάζοντας έναν ηλεκτροκινητήρα με μοτέρ εσωτερικής καύσης. Με μια πλήρη φόρτιση θα μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 50 χιλιόμετρα, έχοντας ταυτόχρονα μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το 2017 να δούμε και ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο 3008.

Το compact crossover της Peugeot τοποθετείται απέναντι από τον ηγέτη της κατηγορίας Nissan Qashqai, διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό, το φουτουριστικό design του ταμπλό με το νέας γενιάς i-Cockpit, τους πλούσιους χώρους, το πορτμπαγκάζ των 520 λίτρων και τα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
     

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016, 08:26