Στην ανάκληση όλων σχεδόν των μονάδων του υπέροχου GT προχωρά η αμερικανική φίρμα, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο πρόκλησης πυρκαγιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον περασμένο Ιούνιο, ένα GT έγινε στάχτη στη Γερμανία όταν το αυτοκίνητο πήρε ξαφνικά φωτιά στη μέση του δρόμου. Η Ford ανέλαβε την ευθύνη και αντικατέστησε άμεσα το όχημα, δίνοντας καινούργιο στην πελάτη.

Ωστόσο, έπειτα από έρευνα που έγινε, οι μηχανικοί της εταιρείας εντόπισαν πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημα της πίσω ενεργής πτέρυγας. Συγκεκριμένα, υπάρχει περίπτωση διαρροής υγρού στη βαλβίδα που ελέγχει τη λειτουργία της αεροτομής. Αν το υγρό ακουμπήσει στην εξάτμιση, υπάρχει περίπτωση να ξεσπάσει πυρκαγιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να αποφύγουν παρόμοιο περιστατικό με αυτό της Γερμανίας, οι άνθρωποι της Ford αποφάσισαν να ανακαλέσουν 200 μονάδες του μοντέλου που παρήχθησαν από τις 20 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 31 Ιουλίου 2018.

Οι μηχανικοί θα αντικαταστήσουν τις υδραυλικές βαλβίδες και όλες τις ενώσεις, θα τοποθετήσουν ειδικό κάλυμμα προφύλαξης στην αντλία και θα αναβαθμίσουν το λογισμικό που ελέγχει το σύστημα της πτέρυγας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης