Τον Ιανουάριο του 2018, στην έκθεση του Ντιτρόιτ, η γερμανική φίρμα θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα τη νέα γενιά του μεγάλου SUV, ενός μοντέλου που διακρίνεται για την επιβλητική εμφάνιση και τα εξαιρετικά off-road χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης, με τη Mercedes να μην επιτρέπει να διαρρεύσει καμία εικόνα από το εξωτερικό αμάξωμα. Αντιθέτως, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την καμπίνα του μοντέλου – όπως ακριβώς έκανε και στην περίπτωση της A-Class πρόσφατα.

Όπως βλέπουμε, το σαλόνι της G-Class έχει αναβαθμιστεί πλήρως, προκαλώντας αίσθηση με τη σύγχρονη αισθητική του, την κομψότητα και την πολυτέλεια. Στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η μεγάλη οθόνη αφής του νέου συστήματος πολυμέσων της Mercedes. Το λειτουργικό του infotainment επωφελείται από αυξημένες δόσεις τεχνητής νοημοσύνης καθώς και νέες λειτουργίες συνδεσιμότητας και αλληλεπίδρασης με άλλες έξυπνες συσκευές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με τους καινούργιους διακόπτες, οι αεραγωγοί σε σχήμα τουρμπίνας, τα αλουμινένια διακοσμητικά, τα ανθρακονήματα σε ορισμένα σημεία και οι δερμάτινες επενδύσεις αναδεικνύουν τη high class quality.

Τα ηλεκτρικά καθίσματα είναι θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα, το σαλόνι φέρει κρυφό φωτισμό LED και πλειάδα αποθηκευτικών χώρων. Οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους ένα προηγμένο ηχοσύστημα Burmester με 16 ηχεία, ενώ προαιρετικά υπάρχει και ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης