Υψηλές δυνατότητες μεταφοράς, εξαιρετικά επίπεδα χωρητικότητας, ανέσεις επιβατικού αυτοκινήτου και κορυφαία συστήματα. Το καινούργιο επαγγελματικό όχημα της γερμανικής φίρμας είναι καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 5η γενιά του Combo εξελίχθηκε με κριτήριο την κορυφαία απόδοση και το χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας στην κατηγορία, χάρη στη νέα αρχιτεκτονική, στην ευφυή διάταξη χώρων και στις μοναδικές τεχνολογίες. Θα είναι διαθέσιμο με μία ευρεία γκάμα τύπων αμαξώματος που περιλαμβάνει κοντή έκδοση μήκους 4,40μ., μακριά έκδοση 4,75μ. και ένα ευρύχωρο πενταθέσιο crew cab.

Το ωφέλιμο φορτίο είναι στα 1.000 κιλά, το μήκος φόρτωσης φθάνει έως τα 3.440 χλστ. και ο χώρος φόρτωσης τα 4,4m3. Μπορεί να χωρέσει δύο ευρωπαλέτες ακόμη και στην κοντή έκδοση, διαθέτοντας και δείκτη υπερφόρτωσης που λειτουργεί με αισθητήρα, ενημερώνοντας τον οδηγό σε περίπτωση υπέρβασης του επιτρεπόμενου φορτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, το νέο Combo εφοδιάζεται με 19 συστήματα υποστήριξης του οδηγού, όπως, αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με ανίχνευση πεζού και αυτόματο φρενάρισμα (Automatic Emergency Braking), διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Keep Assist), υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (Hill Start Assist), ευφυή προσαρμογή ταχύτητας (Intelligent Speed Adaptation), αναγνώρισης κόπωσης οδηγού (Driver Drowsiness System), αναγνώρισης σημάτων (Speed Sign Recognition) και άλλα.

Φυσικά, δεν λείπει το σύστημα πολυμέσων με την έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών. Είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης 3D και απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Για την κίνηση θα φροντίζουν οι αποδοτικότεροι κινητήρες του ομίλου PSA. Συνεργάζονται με μηχανικά ή αυτόματα κιβώτια, που σε συνδυασμό με την κορυφαία χωρητικότητα, τα επίπεδα άνεσης και τις άφθονες επιλογές ψυχαγωγίας, καθιστούν το νέο Opel Combo το ιδανικό, γενικής χρήσης επαγγελματικό όχημα.

Το καινούργιο Combo θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Αννόβερο τον Σεπτέμβριο, με τις παραγγελίες να ξεκινούν αμέσως μετά.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης