H Qoros κάνει δυναμική είσοδο στην παγκόσμια αγορά, καθώς μετά τα 3 Sedan, 3 Hatch και 3 City SUV, παρουσίασε ένα ακόμα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μοντέλο που ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων crossover.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην έκθεση του Gouantsou, στα μέσα του επόμενου μήνα, με τις πωλήσεις στην τοπική αγορά να ξεκινούν στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2016. Διακρίνεται για τη μοντέρνα σχεδίαση, με τα πλαστικά προστατευτικά στο πλάι, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, την πίσω πτέρυγα, το διαχύτη και τις δύο απολήξεις της εξάτμισης, να αναδεικνύουν τον off road χαρακτήρα του.

Αν και δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό, είναι βέβαιο πως ακολουθεί το μοτίβο των άλλων τριών μοντέλων της εταιρείας, έχοντας στον εξοπλισμό, οθόνη αφής, σύστημα πολυμέσων, κάμερα οπισθοπορείας και αυτόματο κλιματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μήκος του Qoros 5 είναι 4.587 χλστ., το πλάτος 1.878 χλστ και το ύψος 1.676 χλστ. Τροφοδοτείται από τον 1.6 turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 156 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και προαιρετικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Αναλυτικές πληροφορίες για το νέο crossover θα δοθούν κατά τη διάρκεια της κινεζικής έκθεσης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης