Πρεμιέρα έκανε το νέο δημιούργημα της Fiat στο «Caravan Salon 2017» του Ντίσελντορφ, την σημαντικότερη έκθεση για το τροχόσπιτο και τον κατασκηνωτικό τουρισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To καινούργιο Ducato 4×4 Expedition, βασίζεται στην τετρακίνητη έκδοση του δημοφιλούς Van και απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας και των εξορμήσεων στη φύση. Η Fiat υποστηρίζει ότι το όχημα δημιουργήθηκε για πελάτες που έχουν ιδιαίτερο lifestyle, αγαπούν τις εκδρομές και ταυτόχρονα επιθυμούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο προηγμένων τεχνολογικά χαρακτηριστικών.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα παντός εδάφους όχημα με απεριόριστες δυνατότητες. Το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης διαθέτει δύο σώματα μεταφοράς και ένα κεντρικό διαφορικό συνεκτικού συμπλέκτη, εξασφαλίζοντας τη σωστή μεταφορά της ροπής στους τροχούς και βελτιστοποιώντας την πρόσφυση σε διάφορες συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, το τροχόσπιτο διακρίνεται για την άριστη πρακτικότητα και την αξιοποίηση κάθε εκατοστού του διαθέσιμου εσωτερικού χώρου, την ευελιξία και την άνεση. Τροφοδοτείται από αποδοτικούς κινητήρες που διακρίνονται για τη ροπή και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Παράλληλα, στην έκθεση του Ντίσελντορφ, η Fiat Professional παρουσιάζει ένα εκθεσιακό αυτοκίνητο βασισμένο στο Talento και το Fullback Cross pickup, ένα όχημα για extreme εξορμήσεις.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης