Την πρώτη φωτογραφία και τις προδιαγραφές του εσωτερικού κόσμου του νέου i20, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai.

Όπως αναφέρει η κορεατική φίρμα, η καμπίνα, η οποία έχει σχεδιαστεί από την αρχή, περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και οθόνη αφής 8 ή 10,25΄΄ στην κεντρική κονσόλα. Το σύστημα κλιματισμού βρίσκεται χαμηλότερα και όλες οι επιφάνειες καλύπτονται από επενδύσεις ανώτερης ποιότητας. Μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση τέσσερα άτομα και το πορτμπαγκάζ έχει όγκο 351 λίτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα πολυμέσων είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android, υποστηρίζει όλες τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας, μεταξύ των οποίων και την Bluelink Connected Car Services, καθώς και πληθώρα εφαρμογών ψυχαγωγίας. Φυσικά δεν λείπει η ασύρματη φόρτιση smartphone, ενώ στα έξτρα περιλαμβάνεται το ηχοσύστημα της Bose.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων αλλάζει χρώμα ανάλογα το προφίλ οδήγησης (Eco – πράσινο, Normal – μπλε, Sport – πορτοκαλί). Επίσης υπάρχει φωτισμός περιβάλλοντος, νέο πολυλειτουργικό τιμόνι και τρεις επιλογές φινιρίσματος στο σαλόνι (Black, Mono και Black & Grey).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός είναι κορυφαίος για τα δεδομένα της κατηγορίας, διαθέτοντας Smart Cruise Control (NSCC), ειδοποίηση υπέρβασης ορίων ταχύτητας (ISLA), αυτόματο φρενάρισμα με ανίχνευση οχημάτων, πεζών και δικυκλιστών (FCA), αυτόματη προσαρμογή του τιμονιού για διατήρηση στο κέντρο της λωρίδας κυκλοφορίας, ανίχνευση τυφλού σημείου (BCA), υποβοήθηση παρκαρίσματος (Parking Assist), οπίσθια υποβοήθηση σύγκρουσης (RCCA), live ενημέρωση πλοήγησης και πολλά ακόμη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης