Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, η βαυαρική μάρκα θα προσφέρει στον αναβάτη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλετών που θα συμπληρώσει τους περισσότερους βαθμούς στις κατατακτήριες δοκιμές ένα αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εφετινό έπαθλο του θεσμού «BMW M Award» παρουσιάστηκε στους αναβάτες στον πρόσφατο αγώνα στην πίστα της Jerez. Πρόκειται για μία X4 M Competition σε απόχρωση «Toronto Red Metallic». Το αυτοκίνητο θα δοθεί στο τέλος της σεζόν σε αυτόν που θα κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις στη διαδικασία της pole position.

Η συγκεκριμένη X4 M φοράει το πακέτο Competition και τροφοδοτείται από τον εξακύλινδρο 3.0 twin power turbo κινητήρα απόδοσης 510 ίππων και 600 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 4,1 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 285 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία αξίζει να σημειώσουμε ότι, ο Marc Marquez έχει κερδίσει έξι φορές το «BMW M Award» λαμβάνοντας ισάριθμα αυτοκίνητα. Οι Valentino Rossi και Casey Stoner έχουν από τρία και ο Jorge Lorenzo δύο μοντέλα του τμήματος M Division.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης