Στην επερχόμενη έκθεση του Παρισιού θα κάνει πρεμιέρα η ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς Το πολύ καλό Rwnault Clio θα γίνει καλύτερο… supermini της γαλλικής φίρμας, έχοντας αναβαθμίσεις κυρίως σε αισθητικό τομέα και εξοπλισμό.

Ωστόσο, στη Renault προετοιμάζουν την επόμενη μέρα, έχοντας ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη της νέας γενιάς του Clio. Το αυτοκίνητο αναμένεται να το δούμε στα τέλη του 2017, ανεβάζοντας το επίπεδο στην κατηγορία. Μάλιστα, τα στελέχη της εταιρείας εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας και μιας υβριδικής έκδοσης που ενσωματώνει το σύστημα κίνησης του Scenic και θα είναι προσιτή στους καταναλωτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Bruno Ancelin, είναι πολύ πιθανό το νέο Clio να διατεθεί με το Hybrid Assist Electric, σε μια προσπάθεια μείωσης των εκπομπών ρύπων.  Αν και δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, λογικά το αυτοκίνητο θα συνδυάζει έναν πετρελαιοκινητήρα και μια μπαταρία 48Volt που λειτουργεί επικουρικά στις ενεργειακές ανάγκες του κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Για να δείτε την τωρινή γενιά του Clio πατήστε εδώ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης