Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Πάνω από το 70 τοις εκατό της επιφάνειας του πλανήτη μας καλύπτεται από νερό, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο το ένα τέταρτο προορίζεται για οχήματα με τροχούς. Εάν είστε λάτρης της ζωής και περιπλάνησης με τροχόσπιτα, αυτό σημαίνει ότι τα μέρη στα οποία μπορείτε να πάτε είναι περιορισμένα, σε σύγκριση με αυτά που έχει να προσφέρει η Γη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γερμανική εταιρία Schneider Caravaning θέλει να αλλάξει τα δεδομένα και να ξεκλειδώσει όλους τους χάρτες. Το νέο δημιούργημα της ονομάζεται Caracat 860 και ενώνει τον κόσμο των RV με αυτόν τον σκαφών, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της εξερεύνησης.

Διατίθεται σε τρία μεγέθη φτάνοντας μέχρι και τα 8.6μ. και επιτρέπει την κατασκήνωση τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα. Στη στεριά, το Caracat πρέπει να ρυμουλκηθεί από ένα φορτηγό ή ένα SUV, αλλά στο νερό μπορεί να κινηθεί μόνο του είτε από έναν ηλεκτροκινητήρα, είτε από έναν θερμικό κινητήρα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη.

Η ενέργεια που χρησιμοποιεί το σύνολο, προέρχεται από μπαταρίες με φορτιστές, αλλά μπορεί να επεκταθεί χρησιμοποιώντας ηλιακό πάνελ Tomatech 200 Watt. Σύμφωνα με το φυλλάδιο, η τιμή του ξεκινά από 130.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτά τα χρήματα σας δίνουν ένα κομψό εσωτερικό με δερμάτινες επενδύσεις και διακοσμητικά Alcantara αλλά και ένα δάπεδο από ξύλο τικ. Το εσωτερικό περιλαμβάνει τουαλέτα και μπάνιο, κουζίνα και σαλόνια καναπέ που μετατρέπονται σε χώρους ύπνου, ενώ υπάρχει επίσης μια αναδυόμενη οροφή κρεβατιού, που προσφέρει κατάλυμα για έως και έξι άτομα. Για να απολαύσετε τα ανοιχτά νερά, το Caracat διαθέτει επίσης ένα μικρό μπαλκόνι στην πλώρη και ένα πίσω κατάστρωμα. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης