Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η Lamborghini συνεχίζει το πρόγραμμα «Avventura», εξερευνώντας με τα υπέροχα μοντέλα της γκάμας της τους καλύτερους δρόμους του κόσμου και ανακαλύπτοντας μαγικά τοπία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από την Ανδαλουσία, την Τρανσυλβανία, τα Νορβηγικά φιορδ και την Ισλανδία, η ιταλική φίρμα επέστρεψε στη Νορβηγία, προκειμένου να επισκεφθεί τα νησιά Lofoten στη βόρεια πλευρά της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα μέρη παγκοσμίως. Τα νησιά βρίσκονται πολύ κοντά στον Αρκτικό κύκλο, εκεί όπου ο ήλιος ή δεν ανατέλλει ή δεν δύει. Αναφέρονται και ως «Lofoten Wall» γιατί μοιάζουν με ένα φυσικό τείχος. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα σύμπλεγμα νησιών, το οποίο αποτελείται από μικρά ψαροχώρια, απόκρημνους γκρεμούς και αμέτρητες βραχονησίδες.

Σε αυτήν την υπέροχη τοποθεσία, βρέθηκαν επτά Lamborghini Huracan Evo. Τα πληρώματα των πανίσχυρων supercar διήνυσαν 630 χιλιόμετρα, ξεκινώντας από το Harstad και καταλήγοντας στο ίδιο σημείο έπειτα από δύο ημέρες.

Οδηγοί, συνοδηγοί και η ομάδα υποστήριξης έμειναν έκθαμβοι από αυτό που αντίκρισαν. Η ιταλική φίρμα έκανε λόγο για μία μοναδική εμπειρία ζωής. Το τοπίο θαρρείς και έχει μείνει ανέγγιχτο από τον χρόνο, με παγετώνες που θυμίζουν γλυπτά και εντυπωσιακές εναλλαγές σκηνικού, όπου οι κορυφές των βουνών δίνουν τη θέση τους σε παράκτιες πεδιάδες που λαμποκοπούν δίπλα στα κρυστάλλινα νερά.

 

Δείτε το υπέροχο video που δημιούργησε η Lamborghini

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης