Το νέο εξοπλισμένο με κορυφαία τεχνολογία εργοστάσιο της Μαzda στο Χάντζβιλ της Αλαμπάμα που κατασκευάστηκε από κοινού με την Τoyota Motor Corporation  κάνει την είσοδό του στην βορειοαμερικανική αγορά με το ολοκαίνουργιο Mazda CX-50 Crossover SUV.

Η Mazda Toyota Manufacturing (MTM) με ετήσια δυναμικότητα 300.000 οχημάτων σχεδιάστηκε ως μέρος μιας ευρύτερης συνεργασίας Mazda-Toyota που περιλαμβάνει την κοινή ανάπτυξη της τεχνολογίας για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα τα οποία έχουν δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο και διαθέτουν προηγμένα συστήματα ασφαλείας, ενώ στοχεύει στην έγκαιρη παράδοση προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχεδίαση του νέου compact Crossover, που θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία την Άνοιξη, ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής και τις ανάγκες των πελατών αλληλεπιδρά με σεβασμό στη φύση, και διαθέτει ένα ισχυρό, εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα μετάδοσης κίνησης σε συνδυασμό με ένα σύστημα AWD (All Wheel Drive) αλλά και υψηλή ευστάθεια στην off road οδήγηση.

Το Mazda CX-50 θα ακολουθήσουν στην παραγωγή δύο μεγαλύτερα Crossover SUV που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη τα επόμενα δύο χρόνια:

Το Mazda CX-60 με δύο σειρές καθισμάτων και το Mazda CX-80 με τρεις, θα σηματοδοτήσουν την εισαγωγή βενζινοηλεκτρικών plug-in υβριδικών κινητήρων στην Ευρώπη. Θα είναι εξοπλισμένα με έναν νέας γενιάς εξακύλινδρο κινητήρα ανάφλεξης με συμπίεση Skyactiv-X και με πετρελαιοκινητήρα Skyactiv-D με ήπια υβριδικά συστήματα 48V, οι οποίοι θα συνδυάζουν υψηλή απόδοση και χαμηλές εκπομπές ρύπων.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης