H 100η και τελευταία μονάδα του υπέροχου hypercar της Pagani, βγήκε από το εργοστάσιο της ιταλικής φίρμας στο San Cesario Sul Panaro της Μόντενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προορίζεται για τον CEO της αντιπροσωπείας Prestige Imports και της Pagani Miami, Brett David. Το εξωτικό τετράτροχο φέρει την ονομασία «L’Ultimo» και έχει εμπνευστεί από το μονοθέσιο της Mercedes AMG F1. Είναι βαμμένο στα ίδια χρώματα (ασημί, μαύρο, πράσινο), φέρει γυμνό carbon στο αμάξωμα, κίτρινες δαγκάνες φρένων και το όνομα της φίρμας πάνω στην πτέρυγα.

Αντίστοιχα χρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί στις επιφάνειες της καμπίνας, με τους μηχανικούς της Pagani να ενσωματώνουν κάποια νέα στοιχεία όσον αφορά στα αεροδυναμικά βοηθήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κίνηση φροντίζει ο V12 6.0 λίτρων biturbo κινητήρας της AMG, απόδοσης 700 ίππων και 1.000 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο επτά σχέσεων, ενώ η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου αγγίζει τα 370 χλμ./ώρα.

Η Huayra L’Ultimo θα παραδοθεί στον εκλεκτό φίλο και συνεργάτη του Horacio Pagani, τον Ιούνιο. Όσο για την τιμή, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης