Σε επιφυλακή βρίσκονται οι διοργανωτές της λαμπερής ελβετικής έκθεσης αυτοκινήτου, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ευρώπη.

Στις 3 Μαρτίου ανοίγει τις πύλες του το σαλόνι της Γενεύης, μία από τις μεγαλύτερες και πιο λαμπερές εκθέσεις αυτοκινήτου παγκοσμίως. Το εφετινό Geneva Motor Show που θα διαρκέσει έως τις 15 Μαρτίου, αναμένεται να επισκεφθούν περίπου 600.000 άνθρωποι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη λήψη μέτρων αποφυγής και τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού, οι διοργανωτές ζήτησαν από τους εκθέτες να ελέγξουν το προσωπικό τους για τυχόν συμπτώματα πριν καν φτάσουν στην Ελβετία.

Επίσης, θα προχωρήσουν στην απολύμανση του συνεδριακού κέντρου Palexpo όπου φιλοξενείται κάθε χρόνο η έκθεση καθώς και του περιβάλλοντα χώρου.

Στη σχετική ανακοίνωση, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι παρακολουθούν προσεκτικά την κατάσταση και βρίσκονται σε επαφή με τον οργανισμό υγειονομικής περίθαλψης της Ελβετίας και το ιατρικό συμβούλιο για την ανάπτυξη ενός σχεδίου υγειονομικής δράσης, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί σε πραγματικό χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης