Τολμηρό, μοντέρνο, νεανικό, ποιοτικό. Η νέα γενιά του μεγάλου SUV της κορεατικής φίρμας ανεβαίνει τουλάχιστον ένα επίπεδο από πλευράς αισθητικής, συνδεσιμότητας και πολυτέλειας.

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις δύο πρώτες επίσημες φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας τόσο το εξωτερικό αμάξωμα όσο και την καμπίνα. Το νέο Santa Fe είναι σαφώς πιο ελκυστικό σχεδιαστικά, με περισσότερες καμπύλες γραμμές και σύγχρονα χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεχωρίζει η μάσκα με το μεγάλο πλέγμα, τα άκρως επιθετικά φωτιστικά σώματα, οι διπλοί προβολείς ομίχλης και το τονισμένο καπό. Το εσωτερικό είναι ριζικά αναβαθμισμένο, περιλαμβάνοντας μία μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα και ψηφιακό πίνακα οργάνων. Όλες οι επιφάνειες καλύπτονται από δέρμα υψηλής ποιότητας, με τους επιβάτες να έχουν στη διάθεσή τους περισσότερους χώρους.

Λογικά, θα συνεχίσει να προσφέρεται ως πενταθέσιο και επταθέσιο, έχοντας ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις και ενσωματώνοντας πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως αυτόματο φρενάρισμα, σύστημα προειδοποίησης παιδιών στο πίσω κάθισμα και πολλά ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης