Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Με απόδοση από 190 έως 240 ίππους, δυνατότητα κίνησης με ηλεκτρική ενέργεια για 50 χιλιόμετρα και σύστημα τετρακίνησης, τα Renegade 4xe και Compass 4xe είναι τα πιο ικανά και φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα που κατασκεύασε ποτέ η Jeep.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αυτοκίνητα πτροσφέρονται στην ελληνική αγορά με ένα πλήρες πακέτο προνομίων που θα εκτιμήσουν τόσο οι ιδιώτες όσο και οι χρήστες εταιρικών οχημάτων. Χάρη στο νέο πρόγραμμα «Jeep ECO BONUS», διατίθενται στην τιμή των 41.000 και 44.500 ευρώ αντίστοιχα, με την εταιρεία να παρέχει:

-Έκπτωση έως 1.400 ευρώ
-Δωρεάν μεταλλικό χρώμα
-Δώρο το σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox
-4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ.
-8 χρόνια εγγύηση της μπαταρίας του υβριδικού συστήματος με ισχύ έως 160.000χλμ.
-4 χρόνια υπηρεσία οδικής βοήθειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συνολικό χρηματικό όφελος ξεπερνά τα 1.700 ευρώ για το Renegade 4xe και τα 2.300 ευρώ για το Compass 4xe.  

Χαμηλότερο κόστος χρήσης

Παράλληλα, έχουν χαμηλότερο κόστος χρήσης από κάθε άλλο Jeep και το πλέον ικανό σύστημα τετρακίνησης που έχει παρουσιάσει η μάρκα. Η δυνατότητα κίνησης με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση με αυτονομία έως 50 χλμ. εξασφαλίζει ότι ο οδηγός μπορεί να καλύπτει τις καθημερινές του μετακινήσεις ουσιαστικά με μηδενικό κόστος καυσίμου.

Ακόμα όμως και σε επίπεδο συνολικής χρήσης, τα Jeep 4xe προσφέρουν τεράστιο όφελος από οποιοδήποτε άλλο τετρακίνητο βενζινοκίνητο ή diesel. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Compass 4xe των 190 ίππων. Με μέση κατανάλωση 1,9 λτ./100χλμ. και μέσο όρο χρήσης 15.000 χλμ./έτος, προσφέρει κέρδος στο κόστος καυσίμου περίπου 1.000 ευρώ τον χρόνο σε σχέση με το Compass 1.4T 170hp 4×4.

Υπολογίζοντας και το όφελος που προκύπτει από τη μη καταβολή τελών κυκλοφορίας για τα Plug-in Hybrid, το ετήσιο όφελος για τον ιδιώτη αγοραστή ενός τέτοιου οχήματος αγγίζει τα 1.500 ευρώ ανά έτος. Τέλος η πρόσφατη κοινή υπουργική απόφαση που απαλλάσσει από την καταβολή τέλους στάθμευσης στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης των ΟΤΑ Α’ βαθμού, των οχημάτων με εκπομπές CO2 έως 50 γρ./χλμ., μειώνει ακόμα περισσότερο το συνολικό κόστος χρήσης σε σχέση με τα συμβατικά οχήματα. 

Τέλος θυμίζουμε ότι οι χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων απαλλάσσονται από την καταβολή φόρου, καθώς η Λιανική Τιμή Προ Φόρων δεν ξεπερνά το όριο των 40.000 ευρώ.

Δείτε εδώ τις προδιαγραφές των Renegade 4xe και Compass 4xe

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης