Προκειμένου να τονώσει την εμπορική του πορεία στην αγορά, η SsangYong προσφέρει το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας της με νέες μειωμένες τιμές και σημαντικό όφελος.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το XLV διαθέτει τους μεγαλύτερους χώρους στην κατηγορία των μεσαίων SUV και τον κορυφαίο χώρο αποσκευών με 720 λίτρα χωρητικότητας. Εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ διατίθεται και σε έκδοση LPG, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου να κυμαίνεται στα 4,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και την αυτονομία να αγγίζει τα 1.250 χιλιόμετρα. Όλα τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο έξι σχέσεων.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ εκδόσεων με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς (Active AWD με Lock Mode). Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας,  αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, επτά αερόσακους και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή εκκίνησης ορίστηκε στα 17.930 ευρώ, με το όφελος ανάλογα την έκδοση να φθάνει τα 2.500 ευρώ. Το πακέτο ολοκληρώνεται με εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών, δωρεάν οδική βοήθεια και δωρεάν service για πέντε χρόνια, καθώς και εγγύηση επαναγοράς 55 μηνών από την ημερομηνία πρώτης άδειας.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του XLV

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης