Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι μικρό, αμιγώς ηλεκτροκίνητο, στιλάτο και συνδεδεμένο με τις κορυφαίες υπηρεσίες. Προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, χάρη σε μια σειρά πρωτοποριακών λύσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τμήμα e-Mobility της Stellantis σε συνεργασία με τον όμιλο GEDI (La Repubblica, La Stampa, Radio Deejay, κ.α.), δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους του νέου Fiat 500 electric να παρακολουθούν μουσικά προγράμματα, ενημερωτικές εκπομπές και podcasts.

Οι υπηρεσίες αυτές θα είναι διαθέσιμες από τα τέλη του 2021 στην Ιταλία, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Fiat Link&Drive και της συμβατότητας του συστήματος πολυμέσων UConnect 5 με δίκτυο 5G. Έτσι, οι οδηγοί και οι επιβάτες του ηλεκτρικού 500 θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε μουσικά προγράμματα και ειδήσεις που θα είναι επιλεγμένα με βάση τις ανάγκες τους.

Η υπηρεσία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους κατόχους της έκδοσης Action του μοντέλου. Το σύστημα συνδεσιμότητας επιτρέπει πολύ γρήγορα την εναλλαγή χρηστών, με τις προτιμήσεις τους να περνούν αυτόματα μέσω του smartphone τους στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προσωποποιημένα συστήματα ψυχαγωγίας θα αποτελέσουν ακόμα ένα στοιχείο που θα κάνουν πιο ευχάριστες τις μετακινήσεις, ιδιαίτερα στις αστικές κυκλοφοριακές συνθήκες, ενώ παράλληλα θα προσφέρουν με άμεσο τρόπο χρήσιμες πληροφορίες για πιο άνετες και ασφαλείς διαδρομές.

Θυμίζουμε ότι, το ηλεκτρικό Fiat 500 προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις μπαταρίας (27,8 και 42kWh), με τις τιμές να ξεκινούν από 18.970 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης.

 

Το μικρό ηλεκτρικό που παρκάρει και πληρώνεται!

Ήρθαν στην Ελλάδα τα πρώτα ηλεκτρικά Fiat 500e…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης