Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Οι λάτρεις της οικολογικής μετακίνησης και όχι μόνο παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος του Βirò Store Athens, στην οδό Τσακάλωφ 22α στο Κολωνάκι. Τα Biro είναι 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αποκλειστικά για δύο άτομα. Είναι η νέα πρόταση από την Ιταλία για την μικροκινητικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα επίσημα εγκαίνια μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Χρήστος Τεντόμας ενώ την τελετή αγιασμού πραγματοποίησαν ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος και ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος, Γαβριήλ. 

Από την Βirò Hellas, η κυρία Γιώτα Τζίμα αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους, δήλωσε : 
«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μυήσουμε τους οδηγούς μέσω της χρήσης ενός Biro στην κουλτούρα του Eco Mobility. Η απάντηση για μετακινήσεις στα αστικά κέντρα των πόλεων με χαμηλό κόστος, ευελιξία, εξοικονόμηση χρόνου και ευκολία στο παρκάρισμα, βρίσκεται στο Biro. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα κατακτήσει τις καρδιές των οπαδών για πιο καθαρές και ανθρώπινες πόλεις».    

Το Biro ταιριάζει «γάντι» σε κάθε πόλη, μικρή ή μεγάλη, κινείται εύκολα στους στενούς δρόμους των ιστορικών κέντρων και στα σοκάκια των ελληνικών νησιών. Είναι μια εναλλακτική λύση στις αστικές μετακινήσεις. Έχει μήκος 174 cm, πλάτος 103 cm και ύψος 156.5 cm. Είναι μικρό, ευέλικτο και πανεύκολο στο παρκάρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα Γιώτα Τζίμα απο την Biro Hellas με τον Αντοδήμαρχο της Αθήνας Χρήστο Τεντόμα

Ένα από τα βασικότερα ατού του ,είναι η ασφάλεια. Ο σωληνοειδής σκελετός του είναι από χάλυβα. Το ισχυρό πλαίσιο δεν παραμορφώνεται. Διαθέτει τέσσερα δισκόφρενα, ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, ενώ με μια φόρτωση στις μπαταρίες μπορεί να κάνει 100 χλμ.

Μπορείτε να το βρείτε σε δύο εκδόσεις . Το Biro και Biro Big. Τα αυτοκίνητα διαθέτουν τέσσερα πακέτα εξοπλισμού: Winter Pack, Bolt Pack, 02 Pack και Box Pack. Όλα τα μοντέλα εξοπλίζονται με δύο ηλεκτροκινητήρες χωρίς ψήκτρες 48V. Ανάλογα με τον τύπο της μπαταρίας το Biro με μια φόρτιση μπορεί να κάνει 100 χλμ Η μεγίστη ισχύς κυμαίνεται από 3.3 KW- 3.8 KW. Η τελική ταχύτητα ανάλογα με το μοντέλο είναι από 45 έως 60 χλμ.

Αποκλειστικά για τα εγκαίνια ήρθε από την Ιταλία ο εμπνευστής και δημιουργός του Biro Matteo Maestri ο οποίος δήλωσε:
«Είμαστε πραγματικά πολύ ενθουσιασμένοι με την έναρξη των πωλήσεων Βirò στην Ελλάδα, όπως νιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τον νέο συνεργάτη μας στη χώρα, που έχοντας αγαπήσει την φιλοσοφία της μάρκας θα εξασφαλίσει μία επιτυχημένη πορεία του Βirò και στην ελληνική αγορά».

Η στρατηγική επιλογή της τοποθεσίας του καταστήματος, ενισχύει την στόχευση του Βirò να φτάσει σε εκείνες τις περιοχές της πόλης, όπου η κίνηση και η στάθμευση είναι δύσκολη, αναδεικνύοντας τον αστικό χαρακτήρα του οχήματος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν από κοντά όλες τις εκδόσεις των Biro , να τα οδηγήσουν και να ενημερωθούν από την ομάδα της Βirò Hellas τις ικανότητες του νέου μικρού ηλεκτρικού αυτοκινήτου που οι τιμές ξεκινούν λίγο πάνω από τα 8.000 ευρώ.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης