Μία εντυπωσιακή εκδήλωση διοργάνωσαν στην Πόλη του Φωτός τα στελέχη της Cupra, αφήνοντας άφωνους όσους συμμετείχαν στο πρωτοποριακό αυτό event.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι της ισπανικής φίρμας τροποποίησαν την οροφή ενός κτηρίου προκειμένου να μοιάζει με πίστα. Ένας επαγγελματίας οδηγός πήρε το Cupra Ateca και άρχισε να γυρίζει με ταχύτητα στο ιδιαίτερο αυτό circuit, με τη θέα προς τον Πύργο του Άιφελ να είναι μαγευτική.

Πίσω από το τιμόνι του SUV υψηλών επιδόσεων βρέθηκε ο νέος πρεσβευτής της μάρκας και οδηγός αγώνων, Mattias Ekström. Στην εκδήλωση παρευρέθη πλήθος κόσμου, με τα Leon Cupra, Cupra e-Racer, Cupra Formentor και Cupra Tavascan να εκτίθενται και αυτά στην οροφή του κέντρου Expo Porte de Versailles Parc des Expositions του Παρισιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι το Cupra Ateca τροφοδοτείται από τον 2.0 TSI κινητήρα απόδοσης 300 ίππων και 400 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης 4Drive. Οι επιδόσεις είναι ισάξιες ενός sportcar, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 5,2 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 247 χλμ./ώρα.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης