Ένα από τα αυτοκίνητα που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, που ξεκινά αύριο 25 Ιουνίου, είναι το καινούργιο «καυτό» hatchback της Ford.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα δούμε δημόσια στον δρόμο το νέο Focus RS, το οποίο βρίσκεται ήδη υπό βρετανικό έδαφος. Η αμερικανική εταιρεία, θέλοντας μας κρατήσει σε εγρήγορση, ετοίμασε ένα video από την προετοιμασία του αυτοκινήτου στην ιδιωτική πίστας εξέλιξης του Lommel και τη μεταφορά του ως το Goodwood.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Focus RS, υπόσχεται τη μέγιστη οδηγική απόλαυση, συνδυάζοντας τη δύναμη, με την ταχύτητα και το εξαιρετικό κράτημα. Θυμίζουμε πως, τροφοδοτείται από τον 2.3 Ecoboost κινητήρα απόδοσης άνω των 315 ίππων και 430 Nm ροπής, φέρει σύστημα τετρακίνησης, ανάρτηση εμπρός τεχνολογίας RevoKnuckle και ειδικά τροποποιημένο εξάρι κιβώτιο ταχυτήτων.

Επίσης, διαθέτει στον εξοπλισμό του το σύστημα «Drift Mode». Πρόκειται ουσιαστικά για μια ρύθμιση του συστήματος τετρακίνησης, προσφέροντας τη δυνατότητα στον οδηγό να επιτύχει ελεγχόμενη υπερστροφή σε συνθήκες πίστας.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης