Διαθέσιμη προς παραγγελία είναι στη χώρα μας η νέα γενιά του μεσαίου πολυμορφικού μοντέλου της γερμανικής μάρκας, με τις τιμές να ξεκινούν από 20.740 ευρώ με το όφελος της απόσυρσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Touran, σχεδιαστικά υιοθετεί πολλά στοιχεία από το Golf, έχοντας πιο καθαρές γραμμές και νεανικό σχήμα. Σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι πιο μακρύ κατά 12 εκατοστά, με το μεταξόνιο να έχει αυξηθεί κατά 11 εκατοστά. Παρά τις μεγαλύτερες διαστάσεις, το συνολικό βάρος έχει μειωθεί – ανάλογα την έκδοση – έως 62 κιλά, συμβάλλοντας στη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς και την μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Η καμπίνα έχει premium αίσθηση και διακρίνεται για την ευελιξία, την πρακτικότητα και την εργονομία. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται όλα τα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, με τη μεγάλη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, να δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα. Ο χώρος αποσκευών είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία, φθάνοντας τα 743 λίτρα χωρητικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, είναι διαθέσιμο με τον 1.2 TSI κινητήρα των 110 ίππων, τον 1.4 TSI των 150 ίππων και τον 1.6 TDI απόδοσης 110 ίππων. Οι τιμές ορίστηκαν στα 20.740 ευρώ, 25.240 και 23.570 ευρώ, αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης