Διαθέσιμη προς παραγγελία είναι η πεντάθυρη έκδοση του νέου Tipo, η οποία έκανε ντεμπούτο στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016» που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Tipo Hatchback διακρίνεται για την πρακτικότητα και την άνεση της καμπίνας, φιλοξενώντας έως πέντε επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 440 λίτρα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει αρκετές αποθηκευτικές θήκες συνολικής χωρητικότητας 12 λίτρων. Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού (Pop και Lounge), με τη βασική να περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων Uconnect θύρες AUX και USB για σύνδεση με iPod και χειριστήρια στο τιμόνι, έξι αερόσακους, ESP, Hill Holder και άλλα.

Η έκδοση Lounge περιλαμβάνει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό, cruise control, U-Connect 7 ιντσών, ζάντες αλουμινίου 16’’, αισθητήρες φώτων και βροχής. Όσον αφορά στους κινητήρες, η γκάμα αποτελείται από τους βενζίνης 1.4 και 1.6 λίτρου με 95 και 110 ίππους, αντίστοιχα, καθώς και τους diesel 1.3 MTJ απόδοσης 95 ίππων και 1.6 MTJ με 120 ίππους. Το τελευταίο μοτέρ συνεργάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πωλήσεις του νέου Fiat θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2017, με τις αναλυτικές τιμές να ανακοινώνονται το επόμενο διάστημα. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η έκδοση βενζίνης Pop 1.4 95HP κοστίζει 14.200 ευρώ και η 1.3 MTJ 95HP 16.900 ευρώ.


Δείτε εδώ όλη την οικογένεια του Tipo

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης