Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ριζικά αναβαθμισμένο, με πλειάδα τεχνολογιών, ένα ολοκαίνουριο εσωτερικό και τους αποδοτικότερους κινητήρες, το δημοφιλές SUV της Jeep είναι έτοιμο για νέες περιπέτειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ανανεωμένο Compass θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη Τρίτη 6 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική φίρμα. Το μοντέλο έχει φρεσκαριστεί αισθητικά, είναι πιο δυναμικό και κομψό. 

Τη διαφορά ωστόσο, κάνει η καμπίνα. Οι άνθρωποι της Jeep σχεδίασαν από την αρχή το σαλόνι, τοποθέτησαν ανώτερης ποιότητας υλικά στις επιφάνειες, καινούρια καθίσματα και τιμόνι και πιο μοντέρνα διακοσμητικά.

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του έναν νέας γενιάς ψηφιακό πίνακα οργάνων που προβάλει όλες τις πληροφορίες. Στο κέντρο της κονσόλας υπάρχει μια μεγάλη οθόνη αφής, η οποία ενσωματώνει περισσότερες εφαρμογές και λειτουργίες συνδεσιμότητας. Πλήρης είναι η γκάμα των συστημάτων υποβοήθησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέο σαλόνι premium προδιαγραφών για το Compass

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα που τροφοδοτούν το αυτοκίνητο, η Jeep δεν αναφέρει το παραμικρό. Είναι βέβαιο ωστόσο, πως θα δούμε τα πιο σύγχρονα μοτέρ εσωτερικής καύσης, καθώς και μια plug-in hybrid έκδοση.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης