Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η κορυφαία έκδοση της νέας γενιάς του εμβληματικού βαυαρικού sedan είναι προ των πυλών. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης, με τους μηχανικούς να ολοκληρώνουν τις ρυθμίσεις σε πλαίσιο, ανάρτηση και ηλεκτρονικά συστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW έδωσε ένα βίντεο από τα τεστ στη φημισμένη πίστα του Nurburgring και τους δημόσιους δρόμους περιμετρικά του circuit. Το αμάξωμα είναι πλήρως καμουφλαρισμένο, ωστόσο διακρίνονται κάποια στοιχεία, όπως τα τονισμένα φτερά, οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης και το μυώδες καπό.

Επίσης εντύπωση κάνει η απουσία της νέας μάσκας, την οποία είδαμε στη Series 4. Οι Γερμανοί αποφάσισαν να τοποθετήσουν στη Μ3 μια πια πιο διακριτική γρίλια κι όχι το αμφιλεγόμενης αισθητικής εμπρός τμήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο εξακύλινδρος 3.0 Twin Power Turbo κινητήρας απόδοσης 480 ίππων στη βασική έκδοση και 510 ίππων στην Competition. Η M3 για πρώτη φόρα εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης, ενώ για τους παραδοσιακούς θα προσφέρεται και ως πισωκίνητη στην εκδοχή Pure.

Φυσικά, όπως κάθε αυθεντική M, θα διακρίνεται για την ξεχωριστή εμφάνιση, την απολαυστική οδική συμπεριφορά, το θαυμάσιο εσωτερικό με τα μπάκετ καθίσματα, τις ψηφιακές οθόνες και τα carbon διακοσμητικά, τα πανίσχυρα φρένα, τα σπορ ελαστικά, την ενεργή ανάρτηση και τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης