Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η αμερικανική φίρμα έχει καταφέρει κάτι πολύ σπουδαίο μέσα σε ελάχιστα χρόνια. Κέντρισε το ενδιαφέρον των καταναλωτών με τις high-tech τεχνολογίες και τον σεβασμό των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών χάρη στους αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες και τις μπαταρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Τα μοντέλα της Tesla μπορεί να είναι «διαστημικά» από άποψη εμφάνισης και επιταχύνσεων, αλλά στον τομέα της ποιότητας υστερούν σε μεγάλο βαθμό.

Όπως έχει διαπιστωθεί πολλάκις, πολλά αυτοκίνητα αντιμετωπίζουν θέματα αξιοπιστίας. Σε άλλα καταρρέει η ανάρτηση, σε άλλα δεν έχουν σφιχτεί οι βίδες και σε κάποια έχει κολλήσει ακόμη και το σύστημα διεύθυνσης!

Πολλοί ιδιοκτήτες έχουν αντιμετωπίσει απίθανα περιστατικά, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να αφορά ένα ολοκαίνουριο Model Y. Ο πελάτης το είχε παραλάβει πρόσφατα, όταν αντιλήφθηκε έναν ενοχλητικό αέρα. Αρχικά θεώρησε ότι προέρχεται από τα παράθυρα, αλλά, όπως αποδείχθηκε, ήταν από την πανοραμική οροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όταν βγήκε στον αυτοκινητόδρομο, η οροφή αποκολλήθηκε τελείως από το αμάξωμα και το Tesla έγινε cabrio, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κάτοχος. 

Το πρωτοφανές της υπόθεσης είναι πως, όταν επέστρεψε στην αντιπροσωπεία και τους έδειξε φανερά ενοχλημένος αυτό που του συνέβη, οι άνθρωποι της εταιρείας του είπαν ότι έγινε ένα απλό κατασκευαστικό λάθος και θα του τοποθετήσουν άλλη οροφή δωρεάν!

Φυσικά, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε πελάτης στη θέση του, απαίτησε να του δώσουν καινούριο αυτοκίνητο.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης