Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το ολοκαίνουργιο μικρό SUV της Volkswagen είναι διαθέσιμο προς παραγγελία και στη χώρα μας, με την ελληνική εισαγωγική εταιρεία να ανακοινώνει τις τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύγχρονο αισθητικά, με νεανικά χαρακτηριστικά, κομψή καμπίνα που συνδυάζει την ευελιξία με την άνεση και τις high tech τεχνολογίες, πορτμπαγκάζ που ξεπερνά οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της κατηγορίας σε χωρητικότητα, καθώς και αποδοτικούς κινητήρες, το T-Cross έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πρώτη φάση, προσφέρεται με τον τρικύλινδρο 1.0 TSI απόδοσης 96 και 115 ίππων και τον 1.6 TDI με τους 95 ίππους. Τα μοτέρ συνδυάζονται ανάλογα με την έκδοση είτε με μηχανικό κιβώτιο είτε με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG. Η κίνηση μεταφέρεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο εξοπλιστικών πακέτων (Life και Style).

Το αυτοκίνητο περιλαμβάνει από τον βασικό εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ράγες οροφής, φώτα ημέρας LED, αυτόματο φρενάρισμα με σύστημα αναγνώρισης οχημάτων, πεζών και ποδηλατών, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα διατήρησης λωρίδας, οθόνη αφής και πολλά ακόμη.

Οι τιμές ξεκινούν από 17.400 ευρώ για τη βασική έκδοση 1.0 TSI Life με τους 95 ίππους και από 18.850 ευρώ για την έκδοση με τους 115 ίππους. Για το diesel πρέπει να δώσετε περισσότερα από 20.000 ευρώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης