Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η κορυφαία έκδοση του best seller ευρωπαϊκού μοντέλου, το πιο δυνατό και γρήγορο Golf GTI που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, είναι διαθέσιμο προς παραγγελία και στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Golf GTI TCR αποτελεί την έκδοση δρόμου του αγωνιστικού Touring Car Racing. Τροφοδοτείται από τον 2.0 TSI κινητήρα απόδοσης 290 ίππων και 380 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό. Για τη βέλτιστη διαχείριση της μεταφοράς ισχύος και της θερμότητας, το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με δύο επιπλέον ψυγεία νερού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 5,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 260 χλμ./ώρα. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τέσσερα προγράμματα λειτουργίας (ECO, NORMAL, SPORT και INDIVIDUAL).

Το τριάκτινο τιμόνι με τις περφορέ λεπτομέρειες είναι εμπνευσμένο από το TCR, ενώ τα σπορ καθίσματα σε  απόχρωση γραφίτη με τις κόκκινες ραφές προσφέρουν άριστη στήριξη.

Το Golf GTI TCR προσφέρεται σε πέντε αποχρώσεις (Pure Grey, Pure White, Tornado Red, Deep Black Pearl Effect και Oryx White Pearl Effect), με τον βασικό εξοπλισμό να περιλαμβάνει εξάτμιση τιτανίου R Performance με την υπογραφή της Akrapovic, ζάντες Belvedere 18 ιντσών, προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης «Progressive Steering», Adaptive Cruise Control, Speed Limiter, αυτόματο κλιματισμό Air Care Climatronic, motorsport splitter σε γυαλιστερό μαύρο, φώτα LED, εσωτερικό ambient φωτισμό σε κόκκινο χρώμα, park pilot, ψηφιακό πίνακα οργάνων και άλλα.

Η τιμή του μοντέλου ξεκινά από τα 48.700 ευρώ.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης