Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τρεις μήνες μετά την έναρξη της παραγωγής στο εργοστάσιο του Luqiao, η σουηδική φίρμα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις παραδόσεις των πρώτων μονάδων του ηλεκτρικού μοντέλου στις αγορές της Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, η Polestar έδωσε στη δημοσιότητα τις σχετικές φωτογραφίες από την άφιξη των αυτοκινήτων σε Σουηδία και Νορβηγία. Οι πελάτες στις συγκεκριμένες χώρες θα παραλάβουν τα οχήματά τους μέσα στο καλοκαίρι, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν το Βέλγιο, η Βρετανία, η Ολλανδία και η Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Polestar 2 κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κίνα. Το τετράθυρο αμιγώς ηλεκτροκίνητο fastback τοποθετείται απέναντι από το Tesla Model 3. Τροφοδοτείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ απόδοσης 408 ίππων και 660 Nm ροπής, που λαμβάνουν ενέργεια από μία μπαταρία χωρητικότητας 78 kWh. Η αυτονομία αγγίζει τα 500 χιλιόμετρα, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.

Εξοπλίζεται με Pixel LED φωτιστικά σώματα, πανοραμική ηλιοροφή, ζάντες 20 ιντσών, φρένα της Brembo με χρυσαφί ζάντες, ανάρτηση της Ohlins, οθόνη αφής 11 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων. Το σύστημα πολυμέσων βασίζεται σε Android με λογισμικό future-proof, λαμβάνοντας ενημερώσεις over-the-air και υποστηρίζοντας τις πιο προηγμένες υπηρεσίες συνδεσιμότητας.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης