Την περασμένη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, η Mercedes-AMG επιβεβαίωσε ότι έχει ήδη στα σκαριά ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των hypercar.

Όπως ανέφερε η γερμανική εταιρεία, πρόκειται για το πιο θεαματικό και συναρπαστικό όχημα που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την AMG, υιοθετώντας τεχνολογίες από την F1. Η Mercedes αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, καθώς ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα σχετικά με τα χαρακτηριστικά του και το χρόνο λανσαρίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό, ωστόσο, δεν πτόησε ένα λάτρη των τεσσάρων τροχών και πιθανότατα πάμπλουτο συλλέκτη από την Αυστραλία, ο οποίος πλήρωσε σε μετρητά ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ως προκαταβολή, προκειμένου να γίνει ο πρώτος που θα το κάνει δικό του.

Την αποκάλυψη έκανε ο υπεύθυνος προϊόντος και εταιρικής επικοινωνίας της Mercedes-Benz Αυστραλίας, David McCarthy, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε ήδη μια παραγγελία για το αυτοκίνητο και μάλιστα σε μετρητά. Δεν μπορώ να πω ούτε το όνομά του, ούτε πόσα έδωσε. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη προκαταβολή σε όλο τον κόσμο».

Φανταζόμαστε πως ο άγνωστος κύριος πρόσφερε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια Αυστραλίας ως προκαταβολή, καθώς η τιμή του hypercar εκτιμάται μεταξύ 3-4 εκατομμυρίων δολαρίων.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης