Τα hypercars και ειδικά αυτά περιορισμένης παραγωγής γίνονται ανάρπαστα, με τους πάμπλουτους συλλέκτες να προσφέρουν απίστευτα ποσά για να τα αποκτήσουν.

Στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο, η Lamborghini θα παρουσιάσει ένα καινούργιο υπέρ-αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, την Centenario LP770-4. Δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Feruccio Lamborghini, ιδρυτή της διάσημης ιταλικής εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είχε αναφέρει παλαιότερα το αφεντικό της Lamborghini, Stephan Winkelmann, η Centenario θα παραχθεί σε μόλις 40 μονάδες – 20 coupe και 20 cabrio – απευθύνεται σε εκλεκτούς πελάτες και η τιμή της υπολογίζεται στα 2 εκατ. ευρώ. Μέχρι στιγμής, έχουν διαρρεύσει ελάχιστα στοιχεία για το αυτοκίνητο, όπως, ότι τροφοδοτείται από τον V12 6,5 λίτρων κινητήρα απόδοσης 770 ίππων, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς.

Παρότι, μεσολαβεί αρκετός καιρός για την παγκόσμια πρεμιέρα και κανείς δεν την έχει δει ακόμα, η Lamborghini έκλεισε τα βιβλία των παραγγελιών, αφού όλες οι μονάδες πουλήθηκαν.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης