Αν επιθυμούσατε να αγοράσετε το φουτουριστικό και αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της βαυαρικής φίρμας, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW σε συνεργασία με τον ενεργειακό όμιλο ΗΡΩΝ, προσφέρει δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε όλους τους νέους κατόχους του i3. Πιο συγκεκριμένα, κάθε νέος ιδιοκτήτης του μοντέλου, μπορεί να επωφεληθεί από δύο διαφορετικά σχήματα επιδότησης.

Το πρώτο είναι παροχή δωρεάν ενέργειας για 20.000 χιλιόμετρα, με την προϋπόθεση ο κάτοχος να συνάψει συμβόλαιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με τον ενεργειακό όμιλο ΗΡΩΝ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο είναι δωρεάν ενέργεια για 100.000 χιλιόμετρα, επίσης με συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΗΡΩΝ και επιπλέον την υποχρέωση να φέρει επικολλημένο στο όχημά του, προωθητικό δημιουργικό του ομίλου για διάστημα 24 μηνών. Αυτό το σχήμα επιδότησης, μπορεί να συνδυαστεί και με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της BMW Financial Services, με μηνιαία δόση από 295€/μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BMW i ή να καλέσετε το κέντρο επικοινωνίας πελατών στο τηλέφωνο: 210 91 18 101 από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 09:00 έως τις 18:00.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 
  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης