Ακολουθώντας τις επιλογές που εφαρμόστηκαν στα επιβατικά της μοντέλα, η Ford προσφέρει τώρα τη συνδεσιμότητα ως στάνταρ χαρακτηριστικό στην πλειοψηφία των επαγγελματικών οχημάτων της, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους να αυξήσουν την παραγωγικότητα, να μεγιστοποιήσουν τον λειτουργικό τους χρόνο και να συμβαδίσουν με τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, το μόντεμ FordPass Connect περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των Transit, Transit Custom και Ranger. Μέσω αυτού, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν ασύρματα το όχημά τους στο διαδίκτυο, λαμβάνοντας ενημερώσεις OTA και ενσωματώνοντας λύσεις τηλεματικής, όπως οι Ford Telematics και Data Services.

Επίσης μπορούν να διαχειρίζονται, να παρακολουθούν και να ελέγχουν το αυτοκίνητο από την οθόνη του smartphone. Για κατόχους μεγαλύτερων στόλων, οι Ford Telematics και Data Services προφέρουν μία ολοκληρωμένη λύση συνδεσιμότητας οχημάτων επί πληρωμή, που τους βοηθά να διαχειρίζονται το λειτουργικό χρόνο και να βελτιώνουν την απόδοση, παρέχοντας πρόσβαση σε δεδομένα των οχημάτων, καθώς και ενσωμάτωση σε συστήματα διαχείρισης στόλων τρίτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τακτικές ενημερώσεις λογισμικού (over the air) διασφαλίζουν ότι τα συστήματα και εξαρτήματα των οχημάτων συνεχίζουν να λειτουργούν με μέγιστη ασφάλεια και απόδοση. Οι αναβαθμίσεις πραγματοποιούνται ομαλά και άμεσα, χωρίς να απαιτείται επίσκεψη σε έμπορο ή επίσημο επισκευαστή.

Αργότερα μέσα στο έτος θα ενεργοποιηθεί και το Guard Mode, ένα νέο σύστημα προστασίας που παρακολουθεί τα επαγγελματικά οχήματα σε πραγματικό χρόνο, προειδοποιώντας τους ιδιοκτήτες για τυχόν προσπάθειες παραβίασης της ασφάλειας.

Τέλος το σύστημα πολυμέσων SYNC 3, πέραν της υποστήριξης των Apple CarPlay και Android Auto, παρέχει ασύρματη συνδεσιμότητα για εφαρμογές AppLink.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης