Δωρεάν έλεγχος σε όλα τα Peugeot

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 19:07
Δωρεάν έλεγχος σε όλα τα Peugeot

Αν είστε κάτοχος ενός μοντέλου της γαλλικής φίρμας και θέλετε να τσεκάρετε αν όλα τα μηχανικά μέρη στο αυτοκίνητό σας λειτουργούν στην εντέλεια, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος.

Με αφορμή το Πάσχα, η Peugeot καλεί όλους της πελάτες της να επισκεφθούν το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών και να κάνουν έναν ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο ασφαλείας στο όχημά τους εντελώς δωρεάν.

Ο τεχνικός έλεγχος είναι πολύ σημαντικός, καθώς μπορεί να αποφευχθεί πιθανή δυσλειτουργία και κατ’ επέκταση μία επισκευή που μπορεί να κοστίσει πολλά, αλλά και τυχόν μικροπροβλήματα που επηρεάζουν την αίσθηση ασφάλειας.

Η προσφορά ισχύει από τις 8 έως τις 30 Απριλίου 2019 και περιλαμβάνει έλεγχο στα κυριότερα σημεία του αυτοκινήτου, όπως:

-Σύστημα  πέδησης
-Σύστημα διεύθυνσης
-Σύστημα ανάρτησης και ελαστικά
-Εξάτμιση – καυσαέρια
-Μπαταρία – Φωτισμός
-Σύστημα ψύξης
-Υαλοκαθαριστήρες
-Βοηθητικός ιμάντας κίνησης
-Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά  (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής)
-Έλεγχος Τεχνικών αναβαθμίσεων του Κατασκευαστή, εάν υπάρχουν, μία υπηρεσία που μόνο το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot μπορεί να παρέχει

Με την ολοκλήρωση του ελέγχου, οι πελάτες της Peugeot θα λάβουν γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους έτσι ώστε να γνωρίζουν ακριβώς την κατάστασή του.

Επιπλέον, για όσους προγραμματίσουν τον δωρεάν τεχνικό έλεγχο μέσω της υπηρεσίας Peugeot online service στην  ηλεκτρονική διεύθυνση www.peugeot.gr, ισχύει έκπτωση  25% σε επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών (μπαταρία, τακάκια, δίσκοι φρένων, αμορτισέρ, σετ συμπλέκτη, σετ χρονισμού, εξάτμιση, υαλοκαθαριστήρες, αντιψυκτικό υγρό, στα λιπαντικά προϊόντα της Total και στα ελαστικά Michelin).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 19:07