Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτήν την περίοδο δυσκολεύουν αφάνταστα τη σωστή λειτουργία των αυτοκινήτων, ειδικά των παλαιότερων. Προκειμένου να απολαύσετε το καλοκαίρι και να κάνετε ξέγνοιαστες και απροβλημάτιστες διαδρομές, οι μηχανικοί συνιστούν να πραγματοποιήσετε έναν λεπτομερή τεχνικό έλεγχο στο όχημά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ιδιοκτήτες των μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν γρήγορα και, πάνω από όλα, χωρίς να δώσουν ένα ευρώ, το αυτοκίνητό τους.

Η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των παραπάνω εταιρειών, προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο στο πλαίσιο του προγράμματος «Summer Check Up 2019».

Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου και περιλαμβάνει έλεγχο 15 σημείων χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών της FCA Greece.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα εστιάζει στη λειτουργία των φρένων, στον κινητήρα, στο σύστημα κλιματισμού και γενικά στα σημαντικότερα μηχανικά μέρη. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση της τάξης του 25% σε επιλεγμένα ανταλλακτικά που είναι απαραίτητα για τη συντήρηση του οχήματός τους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης