Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Για την παραγωγή ενός αυτοκινήτου με το σήμα «Spirit of Ecstasy» στο καπό απαιτούνται εκατοντάδες ώρες δουλειάς. Τα μοντέλα της RR απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο κοινό και γι΄αυτό σπάνια τα συναντάς στους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι τα πιο πολυτελή, εξατομικευμένα και ξεχωριστά στην παγκόσμια αυτοκίνηση. Κοστίζουν μια περιουσία και φέρουν πάνω τους διαμάντια, χρυσό και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Οι μηχανικοί και τεχνίτες της Rolls-Royce θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως οι καλλιτέχνες της αυτοκινητιστικής σκηνής. Η κατασκευή μιας Phantom, Wraith, Ghost, Dawn ή Cullinan απαιτεί εξαιρετική ακρίβεια και επιδεξιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ό,τι υπάρχει πάνω σε μία RR, από τις πόρτες έως το διακοσμητικό στο ταμπλό, είναι κατασκευασμένο στο χέρι. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με το λογότυπο του μοντέλου. Για να πάρει μορφή η πλακέτα από ασήμι, να χαραχθεί το όνομα και να γυαλιστεί, η διαδικασία δεν είναι καθόλου απλή.

Όπως υποστηρίζει η διάσημη βρετανική φίρμα, σε κάθε κομμάτι ενός οχήματος αντικρίζει κανείς την τέχνη, τη φροντίδα και τη λεπτότητα.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης