Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Αυτό που αντίκρισε δεν μπορούσε να πιστέψει η ιδιοκτήτρια ενός Nissan Micra, όταν ετοιμάστηκε να πάει στη δουλειά της. Κατεβαίνοντας στην πιλοτή και στο φυλασσόμενο αλλά ανοιχτό παρκινγκ της πολυκατοικίας που διαμένει, αντίκρισε το αυτοκίνητο της στην κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το voria.gr, οι άγνωστοι αρχικά προσπάθησαν να κλέψουν ολόκληρο το εταιρικό αυτοκίνητο αλλά δεν κατάφεραν να απενεργοποιήσουν το σύστημα εντοπισμού GPS με το οποίο είχε εξοπλιστεί. Δεν πτοήθηκαν όμως και έκλεψαν πραγματικά ό,τι μπορούσαν να σηκώσουν. Φανάρια, μπαταρία, αμορτισέρ του παρμπρίζ, προφυλακτήρες, καπό, μηχανικά μέρη, ακόμα και μερικά ρούχα των παιδιών της που βρίσκοντας στη καμπίνα.

Βασιζόμενοι στις μαρτυρίες η διάρρηξη έγινε μετά τις 5 το πρωί, ενώ κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Σημειώνεται πως αυτή η περίπτωση έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από ανάλογα περιστατικά στην Θεσσαλονίκη, όπου φαίνεται ότι τα ανοιχτά παρκινγκ δεν αποτελούν κανένα απολύτως εμπόδιο για τις σπείρες αυτές.

Σταδιακά το θράσος των ληστών έχει αυξηθεί και γύρω από τα αυτοκίνητα καθώς ολοένα και περισσότερες περιπτώσεις από κλοπές μέσα από πιλοτές έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το βίντεο από κλειστό κύκλωμα πιλοτής όπου άγνωστοι με τη μέθοδο του σπρωξίματος, έκλεψαν ολόκληρο το αυτοκίνητο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης