Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ένα ενδιαφέρον βίντεο όπου αποκαλύπτονται οι προδιαγραφές της Essenza SCV12, του κορυφαίου track hypercar που έχει κατασκευάσει ποτέ, έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας όλων των τμημάτων της Lamborghini, Adriano Tozzi, μας εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του εκπληκτικού αυτού τετράτροχου. Η Essenza SCV12 τροφοδοτείται από τον ισχυρότερο V12 κινητήρα, με την απόδοση να αγγίζει τους 830 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ανάπτυξη του αυτοκινήτου, το οποίο καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις της FIA, ανέλαβε το τμήμα Squadra Corse. Θα παραχθεί σε μόλις 40 μονάδες, με τους εκλεκτούς ιδιοκτήτες να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων αποχρώσεων για το εξωτερικό αμάξωμα (Verde Silvans, Grigio Linx, Nero Aldebaran Gloss και Arancio California).

Στην οικία του ωστόσο δεν μπορεί να το πάρει κανείς. Τα οχήματα θα παραμένουν σε ειδικό χώρο στις εγκαταστάσεις της Lamborghini στη Sant’ Agata της Μπολόνια και θα βγαίνουν μόνο για συμμετοχή σε κάποιο event ή για την εκπαίδευση και διασκέδαση των κατόχων. Σε κάθε θέση στάθμευσης θα τοποθετηθούν κάμερες ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορούν να βλέπουν τα αυτοκίνητά τους οποιαδήποτε ώρα επιθυμούν και από κάθε γωνία λήψης μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.

 

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα Lamborghini των 830 ίππων

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης