Το Dirt Fest συγκεντρώνει πάνω από 300 «αγωνιστικά» άλογα στο 2nd Off  Road Adventure Festival.. Το Σάββατο και την Κυριακή 14-15 Σεπτεμβρίου, το Dirtfest από την ομάδα των Zulap, φιλοξενήθηκε στο Markopoulo Park στα πλαίσια του 2nd Offroad Adventure Festival, παρουσιάζοντας ένα διήμερο γνωριμίας με το flattrack, το νέο funsportμε μοτοσυκλέτα σε χωμάτινες οβάλ διαδρομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την επιτυχία του 1st Dirtfest το 2018, όπου περισσότεροι από 40 συμμετέχοντες γλίστρησαν πάνω στις μοτοσυκλέτες τους υπό το βλέμμα φίλων του αθλήματος, ένα σχεδόν χρόνο μετά, το Dirtfest επέστρεψε για ένα showcase της ανερχόμενης σκηνής του flat track, αλλά και ως ένα gathering φίλων που ξέρουν να περνάνε καλά παίζοντας με τις μοτοσυκλέτες στο χώμα.

Pro-riders όπως οι Παπασταύρου, Λογοθέτης και Καρακώστας, χομπίστες, παλιές καραβάνες και νέα πρόσωπα, άντρες, γυναίκες και παιδιά, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στην οβάλ χωμάτινη διαδρομή. Με τον ισχυρο αέρα να δοκιμάζει τις αντοχές διοργανωτών και συμμετεχόντων, άλλοι με αγωνιστικά μονοκύλινδρα, άλλοι με βέσπες, άλλοι με τα νεοφερμένα από το Zulap Crew mini flat trackers της Sunday Motors ακόμα και με μεγάλα 2κύλινδρα, οι συμμετέχοντες προπονήθηκαν και αναμετρήθηκαν με κάποιους να ξεχωρίζουν και άλλους απλά να το χαίρονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάβασε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης