Με αφορμή την 60η επέτειο του ιστορικού μοντέλου 500 και τις ενέργειες που υλοποίησε, η ιταλική φίρμα έλαβε δύο βραβεία (Χάλκινους Ελέφαντες) στον θεσμό «Bea World – Best Events Awards».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το σημαντικότερο διεθνές φεστιβάλ αφιερωμένο στις live εκδηλώσεις επικοινωνίας, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο. Οι διακρίσεις αφορούν το Ευρωπαϊκό Tour «The Fiat 500 Forever Young Experience» και πιο συγκεκριμένα τις κατηγορίες «Λανσάρισμα προϊόντος/υπηρεσίας» και «Roadshow», επιβεβαιώνοντας τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία της ενέργειας της Fiat, η οποία αναβίωσε την εποχή του 1957 σε τρεις ευρωπαϊκές πόλεις: Κάννες, Μόναχο και Μαδρίτη, για να γιορτάσει τα 60ά γενέθλια του 500.

Σε κάθε σκέλος του Tour δόθηκε έμφαση στην τοπική κουλτούρα των επιλεγμένων τοποθεσιών, καταλήγοντας στη Μαδρίτη, σε ένα φαντασμαγορικό event παρουσία σχεδόν 100 ηθοποιών ντυμένων με κουστούμια εποχής. Εντυπωσιακό ήταν το σκηνικό με τα vintage καταστήματα και στοιχεία της ιταλικής παράδοσης στους τομείς της μόδας, της γαστρονομίας και του σχεδιασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αστέρι του «The Fiat 500 Forever Young Experience» ήταν η ειδική έκδοση Fiat 500 – 60th, που «παρέλασε» στο κόκκινο χαλί των Καννών, στη διάσημη Πλατεία Wiener του Μονάχου και στο Calle Jorge Juan da Calle de Serrano, δημοφιλή προορισμό διασκέδασης της Μαδρίτης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης