Η Ford εμπλουτίζει την γκάμα του καινούριου compact SUV μοντέλου με νέες εκδόσεις κινητήρα, αυτόματο κιβώτιο κι ένα πολύ σπέσιαλ επίπεδου εξοπλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Puma προσφέρεται αυτή τη στιγμή μόνο με τον τρικύλινδρο 1.0 Ecoboost κινητήρα σε δύο εκδοχές ισχύος (125 και 155 ίπποι) και με mild hybrid σύστημα. Αμφότερες, συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ωστόσο, σύντομα οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν την πρώτη έκδοση και με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Με το συγκεκριμένο κιβώτιο, ο 1.000άρης των 125 ίππων καίει 6 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα και έχει εκπομπές ρύπων στα 137 γρ./χλμ. σύμφωνα με τον κύκλο WLTP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, το μοντέλο θα είναι σύντομα διαθέσιμο με τον 1.5 EcoBlue diesel των 120 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο. Η μέση κατανάλωση είναι στα 4,5 λίτρα ανά 100 χλμ. και οι εκπομπές ρύπων στα 118 γρ./χλμ.

Για όσους θέλουν κάτι ιδιαίτερο από πλευράς εξοπλισμού, η Ford προσθέτει την έκδοση Puma ST-Line Vignale η οποία περιλαμβάνει σατινέ αλουμινίου στη μάσκα, νέα εξωτερικά χρώματα και ζάντες, πίσω πτέρυγα, προβολείς LED, δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα Windsor, δερμάτινο τιμόνι Manacor, premium ηχοσύστημα της B&O, FordPass Connect και όλα τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Τέλος, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα λανσάρει και την κορυφαία έκδοση ST με την υπογραφή της Ford Performance.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Puma

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης