Η νέα γενιά του μεσαίου οικογενειακού μοντέλου της γερμανικής μάρκας, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης, καθώς τους επόμενους μήνες αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Audi προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το νέο A4, ωστόσο διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής από την Κίνα. Στις εικόνες, φαίνεται ξεκάθαρα το εσωτερικό του αυτοκινήτου, όσο και το σχήμα του εμπρός εξωτερικού τμήματος.

Το Α4 έχει καινούργιο προφυλακτήρα, μεγαλύτερη εξαγωνική μάσκα και φώτα με ενσωματωμένα LED. Η καμπίνα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με αυτή του τωρινού μοντέλου, ακολουθώντας τη νέα φιλοσοφία της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχεδίαση είναι πιο λιτή, με αναδυομένη οθόνη στο πάνω μέρος της κονσόλας, λιγότερους διακόπτες και χειριστήρια, προηγμένο σύστημα πολυμέσων MMI, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο μοχλό ταχυτήτων.

Όπως γνωρίζουμε, το Α4 είναι ελαφρύτερο, έχει πιο δυναμική και επιθετική εμφάνιση, η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από τους γνωστούς βενζίνης και diesel του ομίλου, απόδοσης από 125 έως 272 ίππους, με την κίνηση να μεταδίδεται στους εμπρός ή στους τέσσερις τροχούς.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης