Η νέα γενιά του μεγάλου πολυτελούς SUV της Volvo έχει ξεκινήσει ιδανικά την εμπορική πορεία στην παγκόσμια αγορά, με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τις 52.000 σε διάστημα λιγότερο των έξι μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το XC90 ξεπουλάει κυριολεκτικά, με τις παραγγελίες να συνεχίζονται με εντυπωσιακό ρυθμό. Ωστόσο, ένα πρόβλημα που εντοπίστηκε στο αερόσακο τύπου κουρτίνας της τρίτης σειράς καθισμάτων υποχρέωσε τη σουηδική φίρμα να διακόψει προσωρινά τις παραδόσεις στους πελάτες.

Όπως ανακοίνωσε η Volvo Car Βορείου Αμερικής, σε περίπτωση ατυχήματος υπάρχει η πιθανότητα να μην αναπτυχθεί σωστά ο συγκεκριμένος αερόσακος, λόγω κάποιου προβλήματος στο εσωτερικό του D-pillar. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι επιβάτες της τρίτης σειράς δεν θα έχουν επαρκή προστασία από το Inflatable Curtain.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα, θα σταματήσουν προσωρινά οι παραδόσεις των XC90. Όσο για τα αυτοκίνητα που έχουν ήδη στην κατοχή τους οι πελάτες, θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση. Μέχρι στιγμής, το θέμα αφορά μόνο τις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης