Στο πλαίσιο της έκθεσης του Παρισιού, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι παραγγελίες για το πολυαναμενόμενο sport coupe άνοιξαν σήμερα 2 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Supra θα προσφέρεται σε πρώτη φάση αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, με την Toyota να βγάζει προς πώληση μόλις 900 μονάδες και αυτές μόνο στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές. Οι Ιάπωνες δεν ανέφεραν πόσο κοστίζει, ούτε σε ποιες χώρες θα είναι διαθέσιμο.

Παράλληλα, η Toyota επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα ότι το παγκόσμιο ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει τον Ιανουάριο του 2019, στην έκθεση του Ντιτρόιτ και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Οι 900 πρώτοι ιδιοκτήτες θα ενταχθούν στο πρόγραμμα  Supra 900 Club, λαμβάνοντας πολλαπλά οφέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο θα τροφοδοτείται από έναν εξακύλινδρο κινητήρα 3.0 turbo απόδοσης 340 περίπου ίππων και 500 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων. Οι επιδόσεις αναμένονται εξαιρετικές, με την Toyota να κάνει λόγο για ένα καθαρόαιμο και απολαυστικό sport coupe, με ιδανική κατανομή βάρους 50:50.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης