Αν έχετε στην κατοχή σας ένα μοντέλο της MINI κατασκευής από το 2015 και μετά, τότε μπορείτε να κατεβάσετε τη σχετική εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο και να είστε πάντα συνδεδεμένοι με το αυτοκίνητό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφαρμογή MINI App υιοθετεί νέα σχεδίαση με διαισθητική και απλοποιημένη εμπειρία χρήστη και προσφέρει άφθονες, χρήσιμες λειτουργίες, σε επίπεδο καθημερινής χρήσης και προσωπικής αλληλεπίδρασης με τη μάρκα, καθώς και νέες υπηρεσίες που υποστηρίζουν την ατομική ηλεκτρική μετακίνηση.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι τα εξής:

Άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες του οχήματος. Προβάλλει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του οχήματος και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, επιτρέπει την ενεργοποίηση των λειτουργιών από απόσταση όπως εντοπισμός οχήματος και κλείδωμα / ξεκλείδωμα θυρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εύχρηστες λειτουργίες πλοήγησης. Η ανεύρεση των προορισμών γίνεται εύκολα μέσω της ενσωματωμένης λειτουργίας αναζήτησης και μπορεί να αποστέλλεται απευθείας από την εφαρμογή στο σύστημα πλοήγησης του οχήματος. Επίσης υπάρχει δυνατότητα μετάδοσης των προορισμών από εφαρμογές τρίτων. Ο χάρτης δείχνει την τρέχουσα κατάσταση της κυκλοφορίας, τα πρατήρια ανεφοδιασμού και τους σταθμούς φόρτισης, καθώς και επιλογές στάθμευσης.

Η εφαρμογή προσφέρει νέες υπηρεσίες για το Countryman Plug-In Hybrid και το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE, όπως βελτιωμένη επισκόπηση ηλεκτρικής αυτονομίας, κατάσταση και ιστορικό φόρτισης. Επίσης διατίθεται λειτουργία pre-conditioning (για θέρμανση του οχήματος το χειμώνα, ή ψύξη το καλοκαίρι, για παράδειγμα) για αυξημένη άνεση.

Το MINI App επιτρέπει την άμεση επικοινωνία με εξουσιοδοτημένους επισκευαστές του δικτύου «MINI Service Partners». Οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν τις απαιτήσεις σέρβις του οχήματός τους στην εφαρμογή. Κλείσιμο ραντεβού σε συνεργείο πραγματοποιείται απευθείας από την εφαρμογή, εάν χρειαστεί. Οι οδηγοί μπορούν να επικοινωνούν επίσης με την υπηρεσία οδικής βοήθειας MINI Roadside Assistance μέσω της εφαρμογής σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το αυτοκίνητο.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή από τα Google Play Store και Apple App Store. Μέχρι τα μέσα του 2021, το MINI App θα διατίθεται σε περισσότερες από 40 χώρες και σε 23 γλώσσες.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης